Privat

Mit navn er Stephanie Lose, og jeg er 40 år gammel. Jeg er mor til pigerne Mie og Sofie på 13 år og 10 år og gift med deres far, Jakob Lose, som er byrådsmedlem og udvalgsformand i Esbjerg Kommune og direktør i IT-virksomhederne Webitall, HallMonitor og SwitchPay. Vi bor i et dejligt hus i Østerbyen i Esbjerg – og husstanden består også af Jack Russell Terrieren Salsa.

Privat, politik og partnerskab
Jakob og jeg har kendt hinanden siden år 2000 – og blev gift i 2008. Så til det første valg til regionsrådet i 2005 stod der faktisk Stephanie Kristensen på stemmesedlen. Jeg er født og opvokset i Løgumkloster i Sønderjylland og har gået på Tønder Gymnasium. Mine forældre bor stadig i Løgumkloster, og mit hjerte banker stadig varmt for min hjemegn i det sydvest-sønderjyske.

Jeg har boet i Esbjerg siden 2001, og i Esbjerg har jeg trivedes med både livet som studerende og livet på arbejdsmarkedet. I dag er Østerbyen i Esbjerg er skøn ramme om vores familieliv.

Du kan læse mere om min professionelle baggrund på siden Politiker.

Jakob har været medlem af byrådet i Esbjerg siden 2001 og driver alene og i partnerskab med andre flere IT-virksomheder, der har kontorer i hjertet af Esbjerg.

Fritid er familietid
Fritid er der ikke meget af – faktisk går en stor del af vores tid med politik. Mange eftermiddage og aftener er besat med mødeaktiviteter og arrangementer af forskellig art. Hvis arbejdet kan kombineres med ”fornøjelse” ved at hele familien tager afsted, f.eks. når der er weekendarrangementer, så gør vi gerne det.

Netop derfor bliver hyggetid indenfor hjemmets fire vægge i den grad værdsat i vores familie. I weekenderne er en af favoritbeskæftigelserne at involvere hele familien i madlavning og hygge i køkkenet. Vi sætter stor pris på vores oplevelser sammen uanset om det er en længe ventet ferie, en tur ud i det blå i weekenden eller famile-teamwork over praktiske opgaver. Og så sveder jeg gerne i fitnesscenteret en tidlig morgen eller to hver uge samme med min faste træningsmakker.